Thuis

YU JIA INDUSTRY CO;LTD

Een paar woorden over ons
1 2 3 4 5

YU JIA INDUSTRY CO;LTD

YUJIA INDUSTRY LTD, een professioneel verwerkende bedrijf op grote schaal, specialiseert zich in verscheidenheid van hangmatproducten zoals kabelhangmat, gewatteerde hangmat, stoffenhangmat, het kamperen hangmat, Braziliaanse hammmock, mayan hangmat, de tribune van de staalhangmat, de tribune van de hangmatstoel en verwante hangmat hangende toebehoren.

 

 Na jaren van strevende inspanningen en ontwikkeling, nu zijn wij trots om één van de belangrijke fabrikanten en de leveranciers van hangmat verwante producten in China te zijn. Wij blijven altijd clsoe met onze klanten want het meeste updateproduct en marketing nieuws en in ruil om onze dienst te verbeteren terugkoppelen.

 

Met een high-tech productieteam en uiteindelijke detail-achtervolgt, onze fabrieksnadruk op de echte klant het hangen ervaring. De meeste producten worden geproduceerd onder kwaliteitsbeheersysteem van SGS, BV of ZIJN.  Wij kunnen aangepaste producten leveren en blijven bereikend uiteindelijke producten om bijzondere marktsegmenten aan te passen. Wij zijn zeer professioneel en hebben volledige ervaring in diverse soorten verschillende cliënten.

 

Met een gevestigde en stabiele geschiedenis, hebben wij lang-tyerm-lang vennootschap met grote detailhandelaars wereldwijd zoals wal-Markt, Lowes, Doel, Home Depot ect en nationale beroemde hangmatverdeler zoals de Hangmatbron, Vivere, Algoma in de V.S. en Jobek in Europa gemaakt. Wij hebben reeks van norm in klantentevredenheid door innovatie en flexibiliteit in ontwerp bepaald, aan hoogte wordt gekoppeld - kwaliteit productie en de efficiënte distributiedienst sinds 2005 die.

 

YUJIA INDUSTRY LTD heeft een grote innovatieafdeling, die zich wijdde om aantrekkelijkste en pratical vrije tijdsontwerp te maken, aangezien wij de noodzaak begrepen om uw eigen leiuretijd na dagen van het harde werk te hebben. 

 

Onze commissie is „het is vrije tijd het principe want van de het beter levens“ Dienst redelijke prijs van de meeste gekwalificeerde producten te voorzien is., is het de manier wij onze klanten en markt winnen.

 

Kies net " YUJIA“ één, kies één, hopen wij om met u samen te groeien!

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oceanië

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Merken : YUJIA-VRIJE TIJD

Aantal werknemers : 20~30

Jaarlijkse omzet : 2000000-3000000

Opgericht Jaar : 2005

Export pct : 80% - 90%

geschiedenis van het bedrijf

Wij opstelling onze eerste Recreatie van bedrijfguanfeng in 2005, wat hoofdzakelijk alle de tribuneproducten van de soortenhangmat produceren, en met jaren van productieervaring, wij kwamen uit ons eigen waar verschil wanneer vergeleken met anderen toen betreffende aan het productieproces en de grondstof.

 

Na jaren van ontwikkeling en reputated goed overzee in, lanceerden wij onlangs een andere firmanamen „YUJIA INDUSTRY LTD“ om ons de hangmat te brengen en zaken te verenigen en wij investeerden en assoieerden met stragetic reputated goed hangmatfabriek om het concurrerendere en markteisen te maken.

 

In meest recente jaar, hebben wij onlangs een hoogtepunt automatisch schilderend lijn ingevoerd om de het schilderen kwaliteit verder te verzekeren om uiteindelijke antiroest te ontmoeten, en wij zijn trots om benoemde schilderende partner voor de producten van de gordijnstaaf van beroemd autobedrijf wereldwijd zoals BENZ, BMW te worden. Wij hebben volledig vertrouwen om aan te bieden satisifed producten voor klanten overzee.

 

bedrijfsdiensten

Wij plakken om het idee dat de „stevig te vestigen kwaliteit eerst, hoogste de reputatie“, de integriteit, beroeps, efficiency en door de dienst ons principe, sinds zijn onderneming zijn, hebben wij een goed ondernemingsbeeld onder klanten, en verstrekte hoogte - de kwaliteitsdienst voor hen gevestigd.

 

 

De dienst van YUJIA-INDUSTRIE

 • Citaat of sourcing

Citaat direct voor (antwoord binnen 24hours)

Maak prototype of ontwerpen als onderzoek van de Cliënt

Constant gevend kosten

Snelle reactie op muntschommeling

 

 • Kwaliteitscontrole

Pre-Prodcutioninspectie

In procesinspecties

Pre-shipment inspecties

Voor subcontractors do factory controle.

 • Certificatie

Verplichte certificatie

Het testen door keus om het product op te heffen

Derde-DEEL professioneel testagentschap zoals SGS, BV of ZIJN

 • Verpakking

Standaard de uitvoer bruin of wit karton

Dubbele sterke golf verpakkingsdoos 

furher stablize de doos met het verpakken van riemen

 • Levering

Vrachtopties om klanten aan te passen

FOB

CIF & CNF

DDU

 

 • Het consolideren

Gemengde container

Consolideer van veelvoudige fabrieken

Het verschepen van één enkele haven

 

 • De na-dienst

De vervangstukken wordt aangeboden na het ontvangen van de orde van de delenvervanging

Waaieroverzichten

Amendementen

Verbetering

Bedrijfteam

 • Handelsteam

Geef professionele suggestie en technische ondersteuning.

Meer dan 90% van onze producten worden uitgevoerd naar wereldmarkten, hoofdzakelijk Amerika, Europa.

 

 • Productieafdeling

Het stijve productieplan, procedure, gedetailleerde stappen., zoals Voorproductieinspectie, in procesinspecties, Pre-shipment inspecties, geeft u kwalificeerde gediplomeerde producten

 

 • Kwaliteitscontrole

Het bedrijf verblijft strikt door de kwaliteitsnormen tijdens grondstoffenverwerving, machinaal bewerkend nauwkeurigheidsverzekering, procesbeheersing bij het assembleren van kwaliteit, prestaties het testen voor de volledige machine, en gesimuleerde productietest om ervoor te zorgen dat geen product in de markt wordt gezet tot het volledig aan de ontwerpvereisten voldoet.

 • R&D-controle

Een professioneel ontwerpteam verbetert met de ontwikkeling van het bedrijf.

De meer en meer innovatieve concepten komen hun rijke ervaring en uitstekende vaardigheden naar voren. Ook, met bekwame en geavanceerde productie technologie, komt de divers van grote producten tot stand.

CONTACT

Adres: Weizhuangdorp, Fenghuang-Stad, Zhangjiagang, Jiangsu, China

Factory Adres:Weizhuangdorp, Fenghuang-Stad, Zhangjiagang, Jiangsu, China